Zus Donna Summer onder de indruk van Carolina

'I like the way you sound, you go girl!' Dat is wat Donna Summers zus Linda Gaines als reactie gaf toen ze Carolina Dijkhuizen het nummer Hot stuff hoorde zingen. Een groot compliment, waardoor Carolina nog meer zin heeft gekregen in de tour van Thank God it's Donna. Vrijdag 19 april komt ze langs in het Isala Theater.

Het is voor het eerst dat Carolina in haar eentje een muziekprogramma doet. Ze is vooral bekend als musicalster uit AidaThe lion king, Sister act en The bodyguard. Nu brengt ze een tribute aan de legendarische discoqueen Donna Summer (1948-2012).

Haar optreden wordt ondersteund door de muziek van The Gare du Nord Orchestra. Carolina vertelt dezeavond Donna’s aangrijpende levensverhaal. Maar het wordt toch vooral een vrolijke avond, waarbij het publiek lekker mag meedansen en zingen met Donna's megahits als Last dance, Hot stuff en Bad girls.

Onlangs heeft Carolina met Aron Raams op gitaar een akoestische versie van het nummer Bad girls opgenomen. Een fijne opwarmer voor Thank God it's Donna, hoewel het nummmer veel swingender wordt gespeeld in het theater. Dan wordt het echt knallen! 

Meer informatie over Thank God it's Donna

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie