Ladies Night in Isala mét goodiebag

Trek die knalroze blouse en legging met tijgerprint maar uit de kast, want het is weer ladies night in het Isala Theater. Vrijdag 8 maart - Internationale Vrouwendag - geven hartsvriendinnen Isa Hoes en Medina met veel humor en zelfrelativering een theatercollege over ouder worden en de overgang en zijn er allerlei leuke extra’s. Maak bijvoorbeeld een foute foto in de selfiecorner of loop langs de stands in de foyer terwijl je geniet van een van de speciale drankjes die deze avond verkrijgbaar zijn. Natuurlijk ontvangen de dames na afloop een leuke goodiebag.

Isa en Medina vertellen openhartig hun eigen verhaal in een poging het ouder worden en de overgang uit de taboesfeer te halen. Met open vizier onderzoeken ze niet alleen de veranderingen in lijf, hoofd, huid en hart, maar ook die op het terrein van vriendschap, seksualiteit, zingeving, moederschap en werk. Ze delen persoonlijke inzichten, ervaringen, kennis van specialisten en tips & trics over rimpels, opvliegers en stress waar iedere vrouw van veertig jaar en ouder haar voordeel mee kan doen.

Kom lekker vroeg naar het Isala om te snuffelen bij de stands met tassen en portemonnees, huidverzorgingsproducten, kleding, make-up en meer. De foyer is al vanaf 19.00 uur open. Om 20.15 uur begint in de grote zaal het theatercollege Te lijf. In de pauze signeren de dames hun boeken Te lijf en I’M lijf. Na afloop vindt een loterij plaats waarbij mooie prijzen zijn te winnen en kunnen de pumps van de vloer op lekkere muziek.

meer informatie over Te lijf

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie