Stel uw vraag aan de schrijver van het Boekenweekgeschenk

Jan Siebelink, schrijver van onder andere het Boekenweekgeschenk en de bestseller Knielen op een bed violen, zal tijdens de Boekenweek 2019 in het Isala voorlezen uit eigen werk. Deze zondagavond 24 maart wordt hij bovendien geïnterviewd over zijn werk en leven. Iedereen die een vraag voor hem heeft, kan deze nu alvast mailen naar publiciteit@isalatheater.nl. Wie weet wordt deze dan aan Siebelink gesteld.

Het Isala organiseert de lezing in samenwerking met Bibliotheek aan den IJssel. Boekhandel Derde Druk zal Siebelinks boeken én die van een aantal andere schrijvers verkopen. Wie meer dan € 12,50 aan Nederlandstalige boeken uitgeeft, krijgt het Boekenweekgeschenk bij de aankoop cadeau.

Siebelink (1938) brak in 2005 door bij het grote publiek met zijn roman Knielen op een bed violen. Het (voor velen herkenbare) verhaal over een gezin dat door vader Hans Sievez onbedoeld te gronde wordt gericht, werd bekroond met de AKO Literatuurprijs, is in verscheidene talen vertaald, werd verfilmd en is met meer dan 600.000 exemplaren een van de best verkochte naoorlogse Nederlandse literaire werken. In 2015 verscheen de roman Margje, waarin Siebelink terugkeert naar het gezin uit Knielen op een bed violen. Zijn meest recente boek is De buurjongen. Ter gelegenheid van Siebelinks tachtigste verjaardag verscheen vorig jaar het wonderschoon geïllustreerde De bloemen van Jan Siebelink, een ode aan de ziel van zijn schrijverschap. Hierin krijgen de bloemen en planten uit zijn werk een heel eigen verhaal en hebben mooie citaten uit eerdere boeken een plaats gekregen.

meer informatie over Jan Siebelink te gast in het Isala

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie