Word nu Pluche+ voor seizoen 2019-2020

Het mooie programma voor seizoen 2019-2020 is rond! We delen het graag met u tijdens de feestelijke Proloog dinsdag 7 mei. Hiervoor dient u wel in het bezit te zijn van een Pluche+lidmaatschap. Wilt u ook volgend seizoen (blijven) genieten van de voordelen van Pluche+? Meld u dan nu aan voor Pluche+ 2019-2020.

U kunt het Pluche+lidmaatschap sinds dit jaar gemakkelijk bestellen via onze website, net als een voorstelling. Nadat u heeft betaald (€ 49,50 voor twee personen), profiteert u direct van de voordelen en kunt u bijvoorbeeld uw kaarten voor de Proloog bestellen. Daarnaast ontvangt u als eerste de nieuwe seizoensbrochure en heeft u voorrang bij het reserveren van uw kaarten. Tot slot ontvangt u met Pluche+ regelmatig aanbiedingen die exclusief voor u gelden.

bestel uw Pluche+lidmaatschap 

Wie Pluche+ heeft, is van harte welkom op de Proloog, een gratis 'proeverij' van voorstellingen uit seizoen 2019-2020. Het programma is nog een verrassing, maar dat het een leuke en gezellige avond wordt is wel zeker.

bestel uw kaarten voor de Proloog

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie