Isala Films mei

Onderstaande films zijn in mei te zien in het Isala. 

Vice | 14 mei (13.30 en 20.00 uur) Cheney werd stilletjes de machtigste man ter wereld als vicepresident van George W. Bush (tussen 2001 en 2009). Door de war on terror en de opschorting van allerlei burger- en grondrechten bepaalde hij destijds het lot van het land en een deel van de rest van de wereld op een manier die vandaag de dag nog steeds wordt gevoeld. Een origineel, intelligent en geestig drama van de makers van The big short, goed voor acht Oscarnominaties. Met: Christian Bale, Amy Adams, Sam Rockwell e.a.

Gloria Bell (parel) | 21 mei (13.30 en 20.00 uur) Gloria is 58 maar voelt zich een dertiger op zoek naar de liefde van haar leven. In de avonden is ze steevast te vinden op de dansvloer van clubs in Los Angeles. Dan ontmoet ze Arnold en lijkt er een einde te komen aan haar dagen als vrijgezel. Maar hoe ga je om met zo’n nieuwe relatie en zijn bagage? Met ongelooflijke levensvreugde gaat Gloria het avontuur aan. Met: Julianne Moore, John Turturro e.a.

The mule | 28 mei (13.30 en 20.00, bij de laatste doen we een leuke quiz om het seizoen feestelijk af te sluiten) Earls leliekwekerij gaat failliet en hij is genoodzaakt zijn bedrijf te sluiten. Hij krijgt een baan aangeboden waarvoor hij alleen hoeft te rijden. Al snel blijkt hij zich echter te hebben aangeboden als koerier voor een Mexicaans drugskartel. Dat doet hij zo goed dat zijn ladingen exponentieel toenemen en hij een handlanger krijgt toegewezen. Die houdt Earl ondertussen in de gaten, net als DEA-agent Colin Bates. Ook de fouten die Earl in zijn verleden heeft gemaakt, achtervolgen hem. Met: Clint Eastwood, Bradley Cooper, e.a.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie