Stefan de Walle en Hanne Arendzen in De vloer op

Al jaren is het televisieprogramma De vloer op van omroep HUMAN een hit, maar dit kan natuurlijk ook in een theater. Het programma is donderdag 9 mei live te zien in het Isala. De acteurs die deze avond meespelen zijn Stefan de Walle, Guido Spek, Britte Lagcher en Hanne Arendzen.

Bedenker en regisseur Peter de Baan geeft vier bekende acteurs een improvisatieopdracht. Zij werken onvoorbereid de scènes uit die ze voorgeschoteld krijgen. Door hun grote acteerervaring zijn hun improvisaties vaak uitermate grappig, ontroerend, herkenbaar of confronterend. 

Die ervaring deed Stefan de Walle onder anderen op in de film De marathon en als Kees in de televisieserie Flodder. Guido Spek speelde zevenenhalf jaar de rol van Sjoerd Bouwhuis in Goede tijden, slechte tijden. Britte Lagcher tenslotte speelde onder andere in Ramses en de televisieserie Overspel. Hanne Arendzen is vooral bekend door haar rol in het toneelstuk Van de koele meren des doods.

Naast Peters gebruikelijke inbreng zal hij ook ingaan op het vak van acteur. Wat bezielt mensen dit vak te kiezen? Hoe onthouden acteurs die lappen tekst? Oftewel: een kijkje in de keuken in combinatie met boeiende improvisaties door een aantal bekende acteurs. 

meer informatie over De vloer op 


Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie