Nasrdin Dchar gaat écht een koppel trouwen

Nasrdin Dchar heeft een koppel gevonden! De tournee van zijn stuk JA (over de liefde) eindigt zondag 2 juni met een echte bruiloft in De Kleine Komedie. Daar zal hij als trouwambtenaar de geliefden Meddy en Robin in de echt verbinden. Donderdag 16 mei vertelt hij zijn boeiende verhaal over het hobbelige pad van de liefde in het Isala.

Na Oumi, over zijn moeder, en DAD, over zijn vader en het vaderschap, speelt Nasrdin de persoonlijke theatersolo JA. Hierin reflecteert de acteur op zijn relatie met zijn vrouw en gaat hij het hebben over de liefde. Want er is niks mooiers. Niks moeilijkers. En het is volgens Dchar wat de wereld nu het hardst nodig heeft.

Tussen de avond dat Dchar en zijn vrouw elkaar ontmoetten en dat ze trouwden, zat vijftien jaar. Waarom heeft het zo lang geduurd als hij bij de eerste kennismaking al wist dat zij de ware was? Dat vertelt hij dus 16 mei in JA, waarvoor hij veel lovende reacties van recensenten heeft ontvangen.

meer informatie over JA

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie