KNVB

Danny Makkelie en Martin Verkerk in Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra ontvangen in de theaterversie van Bureau Sport twee gasten. De gasten zijn inmiddels bekend. Dat is ten eerste niemand minder dan internationaal scheidsrechter Danny Makkelie. Daarnaast leren Frank en Erik op het podium serveren van oud-tennisser Martin Verkerk. 

De heren van Bureau Sport stellen Danny Makkelie in ‘de verhoorwagen’ messcherpe vragen. En de antwoorden zijn interessant, want Makkelie is niet zomaar een voetbalscheidsrechter. Al op zestienjarige leeftijd maakte hij zijn debuut bij de amateurs. Hij was de jongste scheidsrechter die een wedstrijd leidde op het hoogste niveau in Nederland. Inmiddels fluit hij regelmatig op een EK of WK en wedstrijden in de Champions League. Afgelopen donderdag floot hij bijvoorbeeld de halve finale van de Europacup (Arsenal tegen Valencia).

Verder is de grote vraag deze avond of Frank en Erik Martin Verkerks service-record van 224 km per uur weten te evenaren in het onderdeel ‘meedoen met...’. En of het publiek de zaal ongedeerd zal verlaten natuurlijk. Verkerk werd vooral bekend doordat hij uit het niets de finale behaalde van Roland Garros 2003.

De heren hebben al veel zin naar het Isala te komen en hopen op een bepaald iemand in het publiek. Wie? Dat is te zien in de persoonlijke boodschap van Frank en Erik hieronder. Wat u verder kunt verwachten, leest u onder het filmpje.Wat uiteraard nog een verrassing blijft, is de mystery guest van de avond: net zoals in de wekelijkse Bureau Sport radio-uitzending op NPO1 imiteert Frank, vaak tot groot ongenoegen van Erik, op geheel eigen wijze iemand uit de nationale of internationale sportwereld.
Van het publiek wordt een bijdrage verwacht tijdens de sportkaraoke. Wie levert het spannendste commentaar bij belangrijke sportfragmenten? Bureau Sport in het theater wordt kortom net zo’n levendig en grappig programma als op radio en televisie.

meer informatie over Bureau Sport in het theater 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie