Fotowedstrijd rondom The bridges of Madison County

In het kader van de meeslepende musical The bridges of Madison County kunt u nu meedoen met een fotowedstrijd. Maak een mooie foto van een brug, de maker van de mooiste foto wint twee kaarten voor de musical zaterdag 25 mei in het Isala Theater.

Het beroemde verhaal van The bridges of Madison County is gebaseerd op de gelijknamige film. Hoofdrolspelers Lone van Roosendaal en René van Kooten vertolken dit op hartverwarmende wijze.

Wilt u hierbij zijn? Meedoen met de wedstrijd is heel eenvoudig. Maak een mooie foto van een brug. Dit hoeft niet in Capelle te zijn, maar zou wel heel leuk zijn natuurlijk. Stuur uw foto uiterlijk woensdag 22 mei naar publiciteit@isalatheater.nl. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. De winnende foto dingt bovendien mee met de landelijke wedstrijd, waarbij iedereen kan stemmen op uw foto. Ook daarmee is weer mooie prijs te winnen.

Dus schroom niet en stuur uw beste foto van een brug in. Wie weet wint u die vrijkaarten.

meer informatie over The bridges of Madison County

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie