Eerste Isala Film september bekend: Rocketman

De film Rocketman over het leven van Elton John is net in première gegaan en de recensies zijn lovend. We hebben hem dus meteen alvast geprogrammeerd voor dinsdag 24 september. Dinsdag 18 februari kunt u in het Capelse theater ook live genieten van muziek van Elton John.

' "Als ik naar de film kijk, zie ik geen acteur, maar mezelf", zei Elton John over de film. Een groter compliment kan de acteur Taron Egerton niet krijgen.' (★★★★★AD)

'Het leven van Elton John in Rocketman is een heerlijk rockportret van de overtreffende trap.' (★★★★de Volkskrant)

Alle hits komen voorbij in de film, van Rocket man tot het finalenummer met I'm still standing. Deze nummers zijn volgend seizoen live te beluisteren tijdens The rocket man, a tribute to Elton John door Jimmy Love en zijn band. Het wordt een mooi eerbetoon aan de multi-Grammy Award-winnaar en muzikale legende. U kunt genieten van vocale en pianohoogstandjes, flamboyante kostuums en een duizelingwekkende lichtshow, uitgevoerd door een uitzonderlijk goede band met backing vocals.

meer informatie over The rocket man, a tribute to Elton John

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie