Theatersfeer volop te proeven op festivals

Het festivalseizoen is begonnen. Overal in Nederland zijn culturele pareltjes te ontdekken waarvan u wellicht komend seizoen een avond lang kan genieten in het Isala.

Het Scapino Ballet is voor het eerst te zien op theaterfestival de Parade. Daar staan ook de tweelingzussen van Clean Pete. Op Terschellings Oerol Festival speelt Decemberdagen van Helen Kamperveen en anderen.

Op Lowlands staat Jasper van der Veen, die dit jaar het Leids Cabaret Festival won. In 2020 staan de nieuwe finalisten weer in het Isala op de planken.

En hoewel North Sea Jazz is uitverkocht, kunt u in het nieuwe seizoen komen genieten van jazz en andere muziek in het Isala Theater. Zo brengt Steffen Morrison twee keer de soul naar het Isala, spelen Mike Boddé en jazz-zangeres Kim Hoorweg samen een voorstelling en zingt Esther Groenenberg het allermooiste repertoire van onder anderen Carole King.

Het Isala Theater sluit het festivalseizoen af met twee evenementen op het Stadsplein van Capelle. Met Bios te Buiten op vrijdag 30 augustus kunt u gratis genieten van een filmklassieker. Zaterdag 7 september vindt het gezellige festival SMAACK plaats met straattheater, livemuziek en foodtrucks. Als afsluiting zingt Jason Bouman, winnaar van het tv-programma Bloed, zweet en tranen, de grootste hits van André Hazes.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie