theatersfeer volop te proeven op festivals

Het is mooi weer, de festivalzomer is begonnen! Door het hele land kunt u voorproefjes zien van voorstellingen die komend seizoen een avond lang te zien zijn in het Isala Theater.

Op de Parade in Den Haag klinkt vanaf 5 juli onder anderen schrijver Abdelkader Benali, die verhaalt uit duizend-en-een-nacht terwijl Club Classsique de mooiste oriëntaalse en klassieke muziek laat horen. Ook Ellen ten Damme treedt daar op, maar ook in Utrecht in Amsterdam. Omdat het Museumpark wordt verbouwd, is er dit jaar helaas geen Parade in Rotterdam. 

Van 8 tot en met 10 juli vindt het uitverkochte North Sea Jazz plaats in Rotterdam. Wie geen kaartje heeft kunnen bemachtigen voor dit festival, kan in het nieuwe seizoen volop genieten van jazz en andere soorten muziek in het Isala Theater. Zo brengt Jeroen Spitzenberger samen met het New Rotterdam Jazz Ochestra een funky memento mori. Candy Dulfer heeft al vaak op North Sea Jazz gespeeld, maar kiest dit keer voor More sax, Candy & rock-’n-roll in Capelle.

Lowlands is de perfecte plek voor grote cabarettalenten. Op 19, 20 en 21 augustus kun je een voorproefje gaan zien van de shows van Rayen Panday, Kasper van der Laan, Fabian Franciscus, Nina de la Parra & Sanne Landvreugd en Victor Luis van Es.