Pierre Bokma wint Johan Kaart Prijs

De Johan Kaart Prijs van theaterseizoen 2018/2019 gaat naar Pierre Bokma voor zijn belangrijke bijdrage in de theaterwereld. Hij is komend seizoen toevallig niet te zien in het Isala, maar wel zes eerdere winnaars van de prijs. 

De Johan Kaart Prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een of meerdere personen die in het voorbije seizoen of gedurende een reeks van jaren een opmerkelijke prestatie op het gebied van theateramusement hebben geleverd. Pierre mag de prijs van 2018-2019 in ontvangst nemen voor zijn rollen in de theatervoorstellingen Een man een man en #niksteverbergen van de Verleiders.

Volgend seizoen staan vijf vrouwen in het Isala met de Verleiders female, waaronder Susan Visser en Jelka van Houten. Zij brengen een stuk over de machtsongelijkheid tussen mannen en vrouwen. 

De zes eerdere winnaars die komend seizoen te zien zijn in het Isala zijn:
Wëreldbänd (2018), Plien & Bianca (2017, nieuwe show al uitverkocht), Alex Klaasen (2016), Huub Stapel (2014), Tineke Schouten (2012) en Jon van Eerd (2011). 
 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie