Met het hele gezin naar het Isala

Peuterkleuter Ochtenden in de Luc Lutz zaal bieden de hele zondagochtend vertier voor de allerkleinsten voor maar 8 euro. Ook oudere kinderen kunnen zich vermaken in het Isala met superleuke familievoorstellingen.

Voorstellingen op de Peuterkleuter Ochtenden duren zo'n drie kwartier, perfect dus voor de kleintjes. Van tevoren kunnen ze naar hartenlust bouwen met mega-legoblokken, lezen in prentenboeken of kleuren. Ondertussen kunnen (groot)ouders genieten van een drankje en wat lekkers. 
Het zigeunermeisje, huilend op een steen is een vrolijke, muzikale voorstelling vol Oudhollandse liedjes. Bij Dikkie Dik en de taart worden er ook liedjes ten gehore gebracht, met een ukelele. Alice in Wonderland is een eigentijdse interpretatie van het boek van Lewis Carroll met een stoere Alice.

Ook voor oudere kinderen zijn er veel leuke voorstellingen: zo trakteert Het grote Mad Science theaterfeest kinderen van 5 tot 11 jaar op het meest spectaculaire uit de wereld van de wetenschap. En de familievoorstelling Beer is geschikt voor pubers tot 15 jaar.

Voor een vermakelijke voorstelling voor de hele familie moet u dus in het Isala zijn.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie