Komt u sidderen in het Isala?

Van een lezing met griezelige spookverhalen tot beklemmend toneel: in het Isala zit u op het puntje van uw stoel van spanning.

Voor Ghost stories geldt niet voor niets het leeftijdsadvies vanaf 16 jaar. Deze lezing over spookverhalen dinsdag 26 november wordt een achtbaan van huiveringwekkende momenten.

Ook spannend is de toneelthriller Een heilige avond op zaterdag 23 november. De politieman die een verdachte vrouw ondervraagt, heeft slechts anderhalf uur voordat de bom ontploft.

Zaterdag 15 februari is het muziektheaterstuk Vietnam te zien, over de gevluchte Minh Vu die dagenlang met vrouw en negen kinderen op zee dobberde. Een ijzingwekkende en toch hoopgevende geschiedenis.

En een must-see voor Britse detectives is Enkele reis zondagmiddag 8 maart. Een intrigerende thrillerkomedie over twee zussen die een sinistere heer - Bram van der Vlugt - inschakelen om hen te helpen bij hun laatste wens. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie