Smakelijke voorstellingen

Wie wat bijzonders wil meemaken, moet naar een van de food-theaterbelevingen in het Isala. Wat dacht u van een Isala dinnershow, liveshow met Robèrt van Beckhoven of een high wine? Of ons eigen festival SMAACK natuurlijk.

Wie wat bijzonders wil meemaken, raden wij van harte de Isala dinnershow aan. Bij deze feestelijke theatershow zit u óp het podium en geniet u niet alleen van een luxe driegangendiner, maar ook van optredens van bekende musicalsterren. U heeft tweemaal de kans om hierbij te zijn: zaterdag 12 oktober en zaterdag 25 januari. ‘De artiesten hebben zoveel lol met elkaar op het podium. Het plezier spat eraf en slaat over op het publiek’, aldus directeur José van der Knaap. 

Vrijdag 31 januari bent u welkom op het podium bij Robèrt van Beckhoven. De sympathieke Meester Patissier en Meester Boulanger serveert dan een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten. De heerlijke smaken worden vergezeld van mooie verhalen.

Als u dol bent op kwaliteitswijn kunt bij ons terecht op dinsdag 10 maart. Er wordt dan een film met Oscarnominatie vertoond en na afloop genieten bezoekers van een high wine met hartige hapjes.

Culinaire avonturiers moeten in elk geval zaterdag 7 september vrij houden. Op het Stadsplein van Capelle ontdekt u smaken uit alle windstreken tijdens het gratis theater- en foodfestival SMAACK.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie