Puberen in het Isala

Sommige voorstellingen in het Isala komend seizoen gelden als feest van herkenning voor alle leden van het gezin. Leuk voor iedereen die een puber in huis heeft, puber is of zelf ooit puber is geweest.

Zo mogen fans van de scripted-reality jeugdserie Brugklas de gelijknamige musical niet missen. Je kunt alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school nu live meemaken dinsdag 11 februari in het Isala. In Brugklas, de musical gaan de brugpiepers een hiphopmusical over Willem van Oranje maken. Emma wil de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? Een zoektocht naar wie je bent in de belangrijkste periode van je leven. 

Cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth laten op nuchtere wijze zien hoe je pubers in huis overleeft. Hun humoristische en soms gênante voorstelling Tis hier geen hotel is te zien op vrijdag 17 januari. En passant blikken de dames terug naar hun eigen pubertijd.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie