14 en 15 september: Keuzefilmweekend

Geheel volgens traditie opent Isala Film het filmseizoen met het Keuzefilmweekend. Dan worden de twee films vertoond die de meeste stemmen hebben gekregen van de Isala Filmvrienden. Het zijn geworden: The white crow en God only knows.

Zaterdag 14 september 20.00 uur is The white crow te zien. Een waargebeurd verhaal over het ongelofelijke leven van de unieke danser Rudolf Noerejev die de wereld van het ballet voorgoed veranderde. Zondag 15 september 13.30 uur vertoont het Isala God only knows. Een ontroerende tragikomische vertelling met Monic Hendrickx over de fricties en onvoorwaardelijke liefde tussen broers en zussen. 

Vanaf dinsdag 24 september draait er weer iedere dinsdagavond en zoveel mogelijk ook 's middags een film in het Isala. De eerste film die dan te zien is, is Rocketman. De openhartige rockmusical is gebaseerd op het bijzondere levensverhaal van Elton John. De week erna wordt Le semeur vertoond, een prachtig Frans kostuumdrama geïnspireerd door de schilderkunst van Millet.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie