Naar welke Isala Film(s) komt u?

Ja, ze zijn bekend! Onderstaande films zijn in oktober te zien in het Isala:

A rainy day in New York | 8 okt (20.00 uur) Met een sterrencast vertelt de romantische komedie het verhaal van een jong stel dat zich verheugt op een speciaal weekend in New York. Weg van de universiteit waar ze allebei studeren. Maar dan verandert hun weekend ineens in een ingewikkelde puinhoop. De film is voor Woody Allens de vijftigste film als regisseur en scenarist. Ook is het de derde samenwerking tussen Allen en de vermaarde, met een Oscar bekroonde cameraman Vittorio Storaro. Met: Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law e.a.

Blinded by the light
(parel) | 15 okt (13.30 en 20.00 uur) In een periode van racisme en economische malaise schrijft Javed, een Britse tiener van Pakistaanse afkomst, gedichten om te ontsnappen aan de werkelijkheid. Als een klasgenoot hem de muziek van Bruce Springsteen laat horen, ziet Javed de parallellen tussen de arbeidersklasse waartoe hij behoort en de indringende teksten van Bruce. Voor hem is die muziek de uitlaatklep om met zijn eigen unieke stem uiting te geven aan de dingen waar hij van droomt. Een opbeurend verhaal dat zich afspeelt in 1987 over moed, liefde, hoop en familie. Met: Viveik Kalra, Hayley Atwell, Dean-Charles Chapman e.a.

Downton Abbey
| 22 okt (13.30 en 20.00) De geliefde Crawleys en hun onbevreesde personeel bereiden zich voor op het belangrijkste moment in hun leven. Een koninklijk bezoek van de koning en koningin van Engeland zal schandaal, romantiek en intrige teweegbrengen die de toekomst van Downton doen wankelen. De succesvolle serie werd bekroond met o.a. drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards. Met: Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Allen Leech e.a.

Fisherman's friends | 29 okt (13.30 en 20.00) Deze hartverwarmende film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt. Tijdens een vrijgezellenfeest ziet Danny, een muziekproducent uit Londen, de Fisherman’s friends op de kade zingen en hij wordt gegrepen door hun optreden. Danny is vastberaden een platencontract voor ze af te sluiten, maar de vissers zijn behoorlijk eigenwijs. Door hun oprechte en onbevangen karakter leert Danny wat uiteindelijk echt belangrijk is in het leven. Met: Tuppence Middleton, Daniel Mays, James Purefoy e.a.

Naar welke film komt u?
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie