Met de Schijf van 5 naar... ?

Isala’s Schijf van 5: voor een schijntje naar cabaret! Zo ontdekt u nieuw talent van divers pluimage, zoals de Neerlands Hoop-genomineerde Anne Neuteboom of de finalisten van het AKF.

Als u kaarten voor vijf voorstellingen (of meer) in één keer boekt, kost elke cabaretvoorstelling in de kleine zaal slechts 10 euro, inclusief consumptie. Er zijn dit seizoen maar liefst 24 voorstellingen om uit te kiezen voor de Schijf van 5.

Millennial Anne Neuteboom was dit jaar genomineerd voor de prestigeuze cabaretprijs Neerlands Hoop. Ze wordt dus gezien als een van de drie meeste veelbelovende cabaretiers van het moment. Ze speelt met Kijk haar gaan zaterdag 30 november in het Isala.

Nieuw talent ontdekt u verder bij Finalistentournee van het Amsterdams Kleinkunst Festival zaterdag 9 november. Eerdere finalisten van het AKF waren onder andere Claudia de Breij, Yentl en de Boer, Stefano Keizers en Louise Korthals. Deze avond ziet u drie finalisten waaronder Rosa da Silva, door de jury geprezen om haar 'veelzijdig talent dat van het podium afspat'.

een overzicht van alle Schijf van 5-voorstellingen vind u hier

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie