Terug naar de seventies met Esther

Na haar Carole King-tour wil zangeres Esther Groenenberg nog geen afscheid nemen van de seventies. In deze voorstelling zingt ze het mooiste repertoire van vrouwelijke singer-songwriters uit die tijd. Geniet u mee, dinsdag 15 oktober?

Carly Simon, Janis Ian, Joni Mitchell en Karen Carpenter komen allemaal voorbij. Esther begeleidt zichzelf op piano en wordt bijgestaan door bandleden van Her Majesty. Dankzij hun formidabele zangstemmen krijgen ook mannelijke iconen uit de jaren 70 een plek op de setlist. 

Zowel aan de liedjes als de teksten is veel aandacht besteed. Esther: 'De muziek staat centraal, maar ik vertel ook achtergronden bij de liedjes en persoonlijke verhalen. Cabaretier Diederik van Vleuten heeft mij hierbij geregisseerd en dat heeft de show echt een lift gegeven. Alles viel uiteindelijk op zijn plek en ik ben enorm trots op dit programma. De reacties zijn zo ontzettend enthousiast, dat heeft me een enorme boost gegeven voor de rest van de tour. Ik verheug me erop!'

meer informatie over Back to the garden

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie