Winnaars grote cabaretprijzen 2019

Maar liefst vier winnaars bij de uitreiking van de cabaretprijzen 2019. Lenette van Dongen ging met een Poelifinario naar huis. Ook enkele genomineerden staan dit seizoen in het Isala.

De cabaretprijzen, in het leven geroepen door de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD), zijn maandag 30 september uitgereikt. Winnaar van de Poelifinario in de categorie entertainment werd Lenette van Dongen met haar voorstelling Paradijskleier. Hiermee stond ze 10 en 11 oktober in een uitverkocht Isala. 

In de categorie engagement ging de prijs naar Louise Korthals. De winnaar van de Poelifinario kleinkunst werd Theo Nijland. Peter Pannekoek won de Neerlands Hoop, de prijs voor meest veelbelovende theatermaker. Deze drie artiesten stonden afgelopen seizoen ook in het Isala.

Een nominatie voor deze prestigieuze prijzen is ook de vermelding waard. Jan Beuving (op de foto) was voor de Poelifinario genomineerd met zijn voorstelling Rotatie die vrijdag 14 februari in het Isala te zien is. Anne Neuteboom was een van de kanshebbers voor de Neerlands Hoop met haar voorstelling Kijk haar gaan, zaterdag 30 november in het Isala. Aanrader.
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie