Naar welke Isala Film(s) komt u in januari?

Het is afgelopen met de officiële feestdagen... Maar is het niet elke dinsdag een beetje feest, als u naar het Isala kunt voor een mooie film?

Sorry we missed you | 7 januari (13.30 en 20.00 uur)Regisseur Loach, meester van de empathie, toont zich in dit drama over een schijnzelfstandige pakketbezorger in topvorm.’ (*****de Volkskrant) Eerlijke en ontroerende film over een gezin dat sinds de economische crisis worstelt om rond te komen. In een poging de financiële situatie van zijn gezin te verbeteren, besluit Ricky als franchise-pakketbezorger aan de slag te gaan bij groot postorderbedrijf. Maar wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, hangt al snel als een molensteen om de nek van het gezin.

Knives out
 | 14 januari (13.30 en 20.00 uur)Een lekkere whodunnit met een sterrencast.’ (****NRC) Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc (Daniel Craig) ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Blanc probeert zich een weg te banen door het web van leugens en bedrog om zo de waarheid achter zijn vroegtijdige dood te achterhalen. 

Judy (parel) | 21 januari  (13.30 en 20.00 uur)Renée Zellweger schittert als Judy Garland in haar nadagen. Ze laat niet alleen haar neergang, maar ook haar fenomenale talent zien.’ (*****NRC) Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist Judy in 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Hiermee hoopt ze genoeg geld te verdienen om een stabiel leven te kunnen creëren voor haar kinderen. De film wordt ondersteund door bekende liedjes van Garland als Somewhere over the rainbow.

Mi vida | 28 januari (13.30 en 20.00 uur) Kapster Lou (Loes Luca) zou wel in Spanje willen wonen. Maar de kinderen en kleinkinderen dan? Een cursus Spaans dan maar, in Cádiz. Als Lou’s lerares Andrea haar aanmoedigt om haar dromen serieus te nemen en in Spanje een kapsalon te beginnen, komen Lou’s kinderen in opstand. Op haar leeftijd kan ze toch niet zomaar aan iets nieuws beginnen? Een film over de durf van een drieënzestigjarige vrouw om haar dromen waar te maken.

Naar welke film(s) komt u?

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie