Naar welke Isala Film(s) komt u in november?

 Ja, ze zijn in de verkoop! Onderstaande films zijn in november te zien in het Isala:

Dolor y gloria | 5 nov (13.30 en 20.00 uur) ‘Het kunnen de kleuren zijn, het kan het spel van Banderas zijn. Waarschijnlijk is het alles. Maar het is opmerkelijk dat je na bijna twee uur het liefst nog veel langer naar dit leven kijkt.’(★★★★Trouw) Een film waarin een regisseur op leeftijd terugblikt op de keuzes die hij in zijn leven heeft gemaakt. Terugdenkend aan zijn jeugd en moeder wordt hij gedwongen om zijn demonen onder ogen te komen. Oscarwinnende regisseur Pedro Almodóvar noemde zijn 21e film de meest persoonlijke tot nu toe. Met: Antonio Banderas, Penélope Cruz, Julieta Serrano, Leonardo Sbaraglia

Instinct
(parel) | 12 nov (13.30 en 20.00 uur) De debuutfilm van regisseur Halina Reijn. Ervaren psychologe Nicoline begint aan een nieuwe baan bij een tbs-kliniek. Daar ontmoet ze Idris, een zedendelinquent. Na vijf jaar behandeling mag hij voor het eerst op onbegeleid verlof. Idris doet er alles aan om Nicoline te overtuigen van zijn positieve ontwikkelingen, maar transformeert langzaam in de manipulatieve man die ze vanaf het begin al in hem zag. Er ontstaat een machtsspel tussen hen, waar Nicoline volledig in verstrikt raakt. Met: Carice van Houten, Marwan Kenzari e.a.

The goldfinch | 19 nov (13.30 en 20.00 uur) De langverwachte verfilming van Donna Tartts met de Pulitzerprijs bekroonde boek, Het Puttertje. Theodore was 13 jaar toen zijn moeder werd gedood bij een bomaanslag in het Metropolitan Museum of Art. Deze tragedie is de aanzet tot een meeslepende reis vol verdriet en schuld, zelfontdekking en verlossing, en zelfs liefde. Tijdens dit alles klampt hij zich vast aan een aandenken aan die vreselijke dag: een schilderij van een klein vogeltje geketend aan zijn stok. Met: Ansel Elgort, Nicole Kidman, Oakes Fegley, Sarah Paulson, Finn Wolfhard e.a.

An unexpected love | 26 nov (13.30 en 20.00 uur) Een fijne komedie over een stel dat na vijfentwintig jaar huwelijk de balans opmaakt en tot de conclusie komt dat het gras elders misschien toch niet zo groen is als het lijkt. Marcos, professor in de literatuur en Ana, psychologe zijn een solide stel en gelukkig getrouwd. Maar als de 19-jarige Luciano, hun enige zoon, het ouderlijk huis verlaat om te gaan studeren in Madrid openen zich nieuwe perspectieven. ‘De Argentijnse steracteurs zorgen voor opgewekt verbaal vuurwerk.’ (★★★Trouw). Met: Ricardo Darin, Mercedes Moran, Claudia Fontan e.a.

Naar welke film komt u?

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie