Georgische dansmagie in Isala

The Royal National Ballet Company is dé danssensatie uit de Kaukasus. In Magic of Georgia combineert het gezelschap van 32 dansers spectaculaire Georgische dans met indrukwekkende zwaardgevechten en acrobatiek. Zondagmiddag 17 november in het Isala.

Het gezelschap uit de hoofdstad Tbilisi is na een reeks van tournees over de hele wereld nu in Nederland te bewonderen. De vrouwen lijken over het podium te zweven en de mannen blinken uit in verbazingwekkend hoge sprongen. Met meer dan tien kostuumwisselingen komen alle traditionele stijlen aan bod, van goudkleurige jurken en kronen tot zwarte pakken met rode capes. Zo komt het roemruchte verleden van het trotse Georgië echt tot leven. De bezoeker waant zich in het koninkrijk rond zijn hoogtepunt in de twaalfde eeuw,  ten tijde van de heilig verklaarde koning David de Bouwer en koningin Tamar.

De authentieke Georgische muziek die te horen is in het stuk, is speciaal voor deze show samengesteld. Magic of Georgia staat kortom garant voor een middagvullend dansspektakel.

meer informatie over Magic of Georgia

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie