Burgemeester Oskam bij nagesprek toneelthriller

Zaterdag 23 november is het publiek van het Isala Theater tijdens de toneelthriller Een heilige avond getuige van een ondervraging door de politie over een mogelijke terroristische aanslag. De Capelse burgemeester Oskam zal schuift voor het nagesprek over de vraag hoe ver overheden mogen gaan in het verzamelen van informatie.

Een heilige avond werpt actuele vragen op. Wat is er belangrijker: terrorismebestrijding of het recht op privacy? Doordat de voorstelling ongetwijfeld veel stof tot discussie zal geven, wordt er een nagesprek gehouden. Dit nagesprek is gratis bij te wonen voor bezoekers van de voorstelling. Burgemeester Oskam zal als verantwoordelijke voor de veiligheid in de gemeente Capelle aan de discussie deelnemen onder leiding van regisseur Ursul de Geer. Het dilemma veiligheid versus privacy zal daarbij, net als in het toneelstuk, zeker aan de orde komen. 

Meer informatie over Een heilige avond

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie