Isala Theater en Noes Fiolet Studio’s werken samen

Het Isala Theater en Noes Fiolet Studio’s slaan voor het derde seizoen op rij de handen ineen voor de promotie van dans. Dit seizoen zijn de dansers van Noes Fiolet Studio’s ambassadeurs van de dansvoorstelling Between us door breakdancegroep The Ruggeds, donderdag 12 december in het Isala Theater. Bezoekers worden voorafgaand aan de voorstelling in de foyer getrakteerd op een optreden van een groep dansers van de Capelse dansstudio.

Dansers van Noes Fiolet Studio’s stellen zich in de samenwerking op als ambassadeurs voor dansvoorstellingen in het Isala Theater. Op deze manier worden er gepoogd jonge bezoekers naar het Isala te trekken en een nieuwe generatie het belang van theater en bewegen in te laten zien. Nu wordt de nieuwste show gepromoot van The Ruggeds, een van de meest succesvolle breakdancecrews ter wereld. De groep won vele prestigieuze prijzen waaronder het Wereldkampioenschap Breakdance. Met Between us dompelen The Ruggeds het publiek onder in een mix van muziek, acrobatiek, humor en dans.

Dansers van Noes Fiolet Studio’s laten van tevoren in de foyer hun powermoves zien onder leiding van niemand minder dan oud-leerling Little King. Hij behoort tot de top van Nederlandse breakdancers. Zo is hij Nederlands kampioen met de groep Styles Confidential en Nederlands kampioen 1 tegen 1 Spin-off. Kortom, genoeg danstalent om van te genieten in het Isala donderdag 12 december.

meer informatie over The Ruggeds

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie