En de winnaar van Cameretten Festival 2019 is...

...Remy Evers! Remy won de juryprijs en is dus de winnaar van Cameretten Festival 2019. De publieksprijs ging naar Tobi Kooiman. Vrijdag 7 februari komen de twee heren, plus de derde finalist Henk Overdijk, naar het Isala.

De jury was erg positief over de winnaar: 'Zijn associatieve voorstelling vol fantasie is absurd, beeldend en verhalend. De opbouw van zijn programma lijkt nonchalant, maar zit zorgvuldig in elkaar. Remy is een groot acteertalent met een goed gevoel voor timing.'

Tobi Kooiman, winnaar van de publieksprijs, speelde ook een strak stuk. Hij presenteerde zich met een paar slimme, grappige vondsten als een wiskundige die de dingen graag ‘op zijn manier' bekijkt, denk: een stand-upvariant op het wiskundecabaret van Jan Beuving.

Cameretten Festival reist met de finalisten dit seizoen langs meer dan vijftig theaters in Nederland, waaronder het Isala dus.

meer informatie over Cameretten Finaletournee

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie