Jandino gaat zich meer richten op produceren

Cabaretier Jandino Asporaat gaat minder programma's presenteren voor RTL en voorlopig niet meer solo het theater in. Liever richt hij zich de komende tijd op het produceren en staat hij met anderen op het podium. En dus staat hij vrijdag 14 en zaterdag 15 september in het Isala Theater met de knotsgekke klucht Judeska in de tbs-kliniek.

De voorstellingen in het Isala zijn de allereerste voorstellingen van de theatertour. Voor Jandino is het bijna een thuiswedstrijd, want hij woont op slechts een kilometer afstand van het Capelse theater. Het is de tweede keer dat Jandino met een cabareteske klucht op de planken staat. Dit keer moet zijn luidruchtige alter ego Judeska noodgedwongen op zoek gaan naar zichzelf door middel van creatieve therapieën, groepsgesprekken en agressietraining. Na meerdere aanvaringen met de wet, persoonlijke beledigingen en fysieke aanvallen tegen vrijwel iedereen die ze tegenkomt, heeft de rechtbank namelijk besloten dat ze achter slot en grendel moet. Gaat het personeel erin slagen om van Judeska een beter mens te maken of zijn zij straks degene die therapie nodig hebben?

Meer informatie over Judeska in de tbs-kliniek

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie