Naar welke Isala Film(s) komt u in februari?

De winnaars van de Golden Globes zijn bekend. Awkwafina won een Golden Globe voor haar hoofdrol in The farewell. En laat dat nu een van de films van februari zijn! Ook de andere drie films zullen u een ontspannen middag of avond in het Isala bezorgen.

The farewell (parel)| 4 februari (13.30 en 20.00 uur) Wanneer de familie van de verwesterde Chinese Billi erachter komt dat hun geliefde grootmoeder terminale longkanker heeft, besluiten ze om haar niet in te lichten. In plaats daarvan plannen ze een geïmproviseerde bruiloft in hun moederland China. Opmerkelijk portret van een innige familie die ieder op hun eigen manier het naderende verlies een plek weet te geven en het leven viert. Hoofdrolspeelster Awkwafina won een Golden Globe. 

Out stealing horses | 11 februari (13.30 en 20.00 uur) Na de dood van zijn vrouw trekt de 67-jarige Trond zich terug in een klein dorpje in het oosten van Noorwegen. Als zijn nieuwe buurman een oude kennis blijkt te zijn, komen bij Trond allerlei jeugdherinneringen naar boven aan de zomer waarin hij zorgeloze, lange zomerdagen doorbracht met zijn vader die hij adoreerde. Maar ook aan dat tragische ongeluk dat hun levens voorgoed zou veranderen. Naar de gelijknamige bestseller tegen de achtergrond van adembenemende landschappen.

April, May en June | 18 februari (13.30 en 20.00 uur) Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Geconfronteerd met deze vraag blijkt al snel dat de halfzussen zich alle drie ongeschikt achten en dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en van hun broer zijn vervreemd. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt.

Hors normes | 25 februari (13.30 en 20.00 uur)Een opmerkelijk charmant pleidooi voor het bestaansrecht van organisaties als die van Bruno en Malik, vol aandoenlijke scènes waarin hun patiënten de show stelen.’ (★★★de Volkskrant) Bruno runt een opvang voor autistische kinderen die nergens terecht kunnen en zijn goede vriend Malek leidt jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van deze kinderen. Tijdens dit traject wisselen humoristische en confronterende situaties zich af en ontstaan er bijzondere vriendschappen.

Ook net bekend: de Oscarfilm die dinsdagmiddag 10 maart wordt vertoond met high wine is Parasite. 

Naar welke film(s) komt u?

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie