naar welke Isala Film(s) komt u in oktober?

In oktober hebben we vijf films geprogrammeerd die zullen zorgen voor een ontspannen vrijdag- of zaterdagavond. In november vertonen we ook weer films op dinsdag, omdat we dan weer voorstellingen in de grote zaal hebben die dag en het daarmee gelukkig weer haalbaar wordt. 

Love Sarah | 2 & 3 okt 20.00 uur De 19-jarige Clarissa is vastbesloten om de droom van haar overleden moeder, het openen van een bakkerswinkel in het Londense Notting Hill, uit te laten komen. 'Een Britse hartverwarmer', aldus Parool.

La bonne epouse | 9 & 10 okt 20.00 uur Samen met haar echtgenoot runt Paulette van der Beck in de jaren 60 een traditionele huishoudschool in de Elzas. Als ze merkt dat de leerlingen helemaal niets meer voelen voor een leven als perfecte huisvrouw, begint ook bij haar de twijfel toe te slaan. Kleurrijke Franse komedie over vrouwenemancipatie met een mooie hoofdrol voor Juliette Binoche.

Babyteeth (parel) | 16 & 17 okt 20.00 uur Een eigenzinnig en bitterzoet verhaal over de zieke Milla en haar eerste grote liefde, de rebelse, aan drugs verslaafde Moses. Met niets meer te verliezen stort Milla zich op het leven, maar hoe ver ga je voor de liefde? Babyteeth eindigde eerder dit jaar hoog in de lijst van publieksfavorieten op het International Film Festival Rotterdam.

Misbehaviour | 23 & 24 okt 20.00 uur 'Misbehaviour maakt op vermakelijke wijze duidelijk dat de zaken soms niet zo makkelijk en eenduidig zijn als ze vanuit je eigen bubbel vaak lijken.' (★★★de Volkskrant) De Women’s Liberation Movement, die de Miss World-verkiezing ziet als een vernedering van vrouwen, besluit de live-uitzending van de show te verstoren. Die avond wordt geschiedenis geschreven.

A perfectly normal family | 30 & 31 okt 20.00 uur Wanneer de vader van de tienjarige Emma vertelt dat hij voortaan als vrouw door het leven wil gaan, is zijn jongste dochter totaal uit het lood geslagen. Kan ze de nieuwe vrouw nog wel papa noemen? Fijngevoelig Deens drama met een leuke bijrol voor Hadewych Minis en winnaar van de VPRO Big Screen Award tijdens IFFR 2020.

Naar welke film(s) komt u?

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie