Het wonder van een ex-Ashton Brother

Wat kunt u van ex-Ashton Brother Pepijn Gunneweg verwachten in zijn eerste soloshow The great wonder? Een afwisselende show met variété, acrobatiek, goochelen en absurde komedie. Wat dat inhoudt, is goed te zien in de nieuwe trailer. 

De première van Pepijns voorstelling is een feit. De pers was erg enthousiast over The great wonder. Wie dat nog niet is en nog geen kaarten heeft gekocht: zaterdag 14 maart is het spektakelstuk in het Isala te bewonderen. Komt dat zien, de gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven, vliegen de bezoekers om de oren!

'Een meeslepende ode aan de verbeelding, dan weer wreed, dan weer grappig, dan weer troostrijk, die blijft boeien tot de laatste seconden.' (Theaterkrant)

'The Great Wonder, een voorstelling als een poëtische reis van geboorte naar dood, bevat wonderschone scènes... knap gemaakte show, die geschikt is voor jong en oud.' (★de Volkskrant)

bekijk de trailer van The great wonder

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie