Gratis inleiding bij Yora Rienstra's UP

In UP moet Emma worden opgenomen in een psychiatrische kliniek. Tijdens de gratis inleiding voorafgaand aan de voorstelling vertellen een of twee ambassadeurs van Samen Sterk zonder Stigma over hun mentale gezondheid.

Veel mensen kampen met psychische problemen, van faalangst tot een burn-out. Hoe gaan ze met hun psyschische aandoening om en hoe kijken anderen hiernaar? U krijgt de gelegenheid in gesprek te gaan met de ambassadeurs en kunt alle vragen stellen die u over dit onderwerp heeft. 

UP is een vervolg op het bestseller boek PAAZ. In het stuk kruipt Yora Rienstra in de huid van Emma Nieuwenhuis. Emma moet tot haar ongeloof opnieuw worden opgenomen in een psychiatrische kliniek. In de voorstelling wordt u meegenomen in de belevingswereld van iemand met een psyschische aandoening. Een aangrijpend vervolg op de zeer succesvolle bewerking van de bestseller PAAZ.

'Dubbel de moeite waard om te gaan bekijken'. (Theaterkrant)

meer informatie over UP en de inleiding

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie