De waanzinnige boomhut meest uitgeleende boek

De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen van Andy Griffiths en Terry Denton is het meest uitgeleend in 2019  van alle boeken voor kinderen én volwassenen. Zondag 5 april staat de theatervoorstelling van Meneer Monster met dertien verdiepingen in het Isala.

Naast het boek viel ook de theatervoorstelling al eerder in de prijzen. In 2018 won het stuk de Zapp Theaterprijs en een Zilveren Krekel. In de voorstelling moeten Andy en Terry een theaterstuk maken over hun boomhut. Maar waar haal je zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Meneer Monster tovert de bestseller om tot een al net zo knettergekke voorstelling vol humor en tovenarij. Leuk voor alle kinderen van 5 tot 12 jaar. 

'Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit.' (★★★★Theaterkrant) 

meer informatie over De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie