Geweldige recensies voor Goodbye, Norma Jeane

Alleen maar vier sterrenrecensies voor Goodbye, Norma Jeane! De topcast en de eenvoud van de musical doen iedereen versteld staan, inclusief de programmeur José van der Knaap, die bij de première aanwezig mocht zijn.

In de voorstelling bezoekt een jonge journalist een vrouw waarvan hij vermoedt dat zij Marilyn Monroe is, hoewel zij twintig jaar eerder gestorven zou zijn. De journalist confronteert haar met zijn ‘bewijzen’, waarop de dame begint te vertellen over haar leven als Norma Jeane Baker, de eigenlijke naam van Marilyn Monroe. Dit geeft een mooi kijkje in haar leven.

'In een mooi, maar statisch decor vlammen de drie acteurs én drie muzikanten. De composities bezorgen je kippenvel, als ze van ingetogen naar bombastisch schuiven.' (★★★★NRC)

'Samen maken Heitzer en Pieters het perfecte rijke geluid dat een verhaal vertelt over in wezen kwetsbare mensen.' (★★★★Trouw)

'Deze intieme, ingetogen productie is een waar kleinood geworden.' (★★★★De Telegraaf)

'De grootste troef van Goodbye, Norma Jeane is de topcast.' (Theaterkrant)

De topcast, bestaande uit Brigitte Heitzer, Ellen Pieters en Soy Kroon, tilt de voorstelling naar een hoger niveau. De intieme vorm past de voorstelling, door het klein te houden verdwijnt de afstand tot de personages en hun verhaal. Gaat dat zien zaterdag 21 maart!

meer informatie over Goodbye, Norma Jeane

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie