Isala Theater zoekt Capelse portretten

Nieuwsgierig naar uw mede-stadsbewoners? Vanaf maart geeft het project Capelse portretten de stad een gezicht. Hiermee wil organisator Isala Theater Capellenaren met elkaar verbinden. Onderdeel ervan is een fototentoonstelling in de foyer, waarvoor iedereen nu een portretfoto van een bijzonder gewone Capellenaar kan insturen.

Het hoofdonderdeel van Capelse portretten zijn voorstellingen waarin een Capellenaar zijn levensverhaal vertelt. De repetities voor de eerste voorstelling droom&vlucht zijn inmiddels in volle gang. Het verhaal van de uit Eritrea afkomstige Henok is donderdag 19 en zondag 22 maart voor maar € 6,- te beluisteren. 

tentoonstelling Omdat het Isala Theater niet alle Capellenaren letterlijk een podium kan bieden, komt er ook een fototentoonstelling. Een ode aan de stadsbewoners! Maar voor een mooi overzicht is het theater ook afhankelijk van deze stadsbewoners.

foto insturen Stuur dus een portretfoto van een Capellenaar per e-mail naar publiciteit@isalatheater.nl of per post naar Stadsplein 5, 2903 HH Capelle aan den IJssel. Laat ook weten wat deze gewone Capellenaar zo bijzonder maakt, dan komt dit bij de naam en de foto in de foyer te hangen. De geportretteerde(n) moeten dus toestemming hebben gegeven voor plaatsing.

Het wordt een prachtige verzameling Capellenaren die, als je ze beter kent, misschien niet zo gewoon zijn als je denkt. De tentoonstelling wordt steeds aangevuld met nieuwe portretten en zal ook terug te vinden op onze website.

meer informatie over droom&vlucht

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie