Foto's gezocht voor tentoonstelling

Hoe leuk is het als een foto van uw opa, buurvrouw of vriend in het Isala Theater hangt? Een mooie manier om gewone Capellenaren bijzonder te maken. De portretten komen in de foyer te hangen bij de voorstellingen van Capelse portretten.

Met Capelse portretten wil het Isala Theater bijzondere verhalen vertellen van gewone Capellenaren. Die bewerkt tot een voorstelling die de stadsbewoners zelf spelen op het podium. Omdat het Isala Theater niet alle Capellenaren letterlijk een podium kan bieden, komt er dus ook een fototentoonstelling. Een ode aan de stadsbewoners! 

foto insturen Stuur een portretfoto van een Capellenaar per e-mail naar publiciteit@isalatheater.nl of per post naar Stadsplein 5, 2903 HH Capelle aan den IJssel. Wij hangen deze met naam bij de foto. De geportretteerde moet dus toestemming hebben gegeven voor plaatsing en voor gebruik voor promotie.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie