Isa Hoes en Medina Schuurman vloggen over de overgang

Isa Hoes en Medina Schuurman zijn onder de naam isamedina.com een platform voor vrouwen van boven de veertig begonnen, waarop ze onder meer schrijven en vloggen over de overgang. Eerder verschenen onder de naam I'M de boeken Te lijf, de kunst van het mooi ouder worden en het I'M lijfboek. En binnenkort gaan ze het theater in met een persoonlijke en openhartige voorstelling over hetzelfde onderwerp. Vrijdag 8 maart, op Internationale Vrouwendag, staan ze daarmee in het Isala Theater.

'Wij zijn 50 en 48 jaar oud en zitten midden in de overgang', aldus Hoes. 'We hebben inmiddels een enorme dosis levenservaring en proberen dagelijks de zin en onzin in het leven te scheiden. We hebben door onze zoektochten veel relevante informatie verzameld. Dit willen we niet voor onszelf houden.'
'We beseffen dat de overgang soms een rocky road is, maar samen kunnen we er een prachtige tweede helft van maken', voegt Schuurman toe. 

Meer informatie over Te lijf

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie