Titus & Fien TV is doorslaand succes

Nu de scholen sluiten en kinderen vooral thuis moeten blijven, gaan Titus en Fien, bekend van onder andere Doornroosje de musical, dagelijks om 16:00 uur live op Facebook met Titus & Fien TV ‘Vervelen doen we nooit!'.

Het tovenaarsduo is razend populair en wil absoluut niet dat kinderen zich gaan vervelen de komende weken. Daarom zijn ze zeven dagen in de week live te zien voor al hun fans. Inmiddels zijn er al 16 afleveringen geweest en kijken er dagelijks zo’n 30.000 kijkers.

Tijdens het online programma beantwoorden Titus en Fien kijkersvragen. Ook mogen de kinderen leuke opdrachten verzinnen voor Titus en Fien, is er de Mop van de Dag en geven Titus en Fien leuke tips om de tijd door te komen en je niet te vervelen. Het programma wordt gefilmd door een cameraman en de montage van alle afleveringen komt niet veel later op YouTube. 

Stuur iedere dag een vraag, een leuke opdracht, een grappige mop of tips om de tijd door te komen naar TitusenFien@VanHoorne.com. Natuurlijk willen Titus en Fien ook prachtige tekeningen en knutselwerkjes zien. Stuur ze alleen nu niet op, maar maak een foto en mail het naar TitusenFien@VanHoorne.com. Zo hoeft de postbode niet op pad met alle creaties, maar kunnen Titus en Fien ze toch zien.

Het programma is live te volgen op de Facebookpagina van Titus en Fien. Een dag later is de aflevering te zien op YouTube. Het programma wordt dagelijks gemaakt, zeven dagen in de week, tot iedereen weer terug naar school gaat.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie