Cabaret op een rij

Het Isala is helaas gesloten, maar gelukkig zijn er genoeg alternatieven om toch te kunnen genieten van het theater. Via Netflix of andere media is veel cabaret te vinden.

Geen sprake van, de show van Ronald Goedemondt, is te bekijken op Netflix. De voorstelling is even hilarisch als live en ontving lovende recensies.

Eva Crutzen heeft haar theatervoorstelling Opslaan als omgezet in een driedelige komedieserie. De serie is terug te zien op NPO Start.

Ook zijn veel comedians actief op Instagram en andere social media. Kasper van der Laan is hier een van. Hij zat nog midden in zijn theatertour 1 kilo toen die abrupt werd onderbroken. Nu plaatst hij filmpjes van zichzelf op Instagram terwijl hij de achtergrondzang van een liedje neuriet. Vervolgens mogen zijn volgers het nummer raden.

Er worden veel liedjes gemaakt door Bekende Nederlanders die in het teken staan van de coronacrisis. Niet iedereen is hier fan van. Voor hen en toch ook een beetje voor alle anderen is deze cabaretversie van Max van den Burg. 

de Volkskrant maakte een uitgebreid overzicht van comedians die online te zien zijn

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie