Isala Theater bij u thuis

Een bezoek aan het theater is magisch: een zaallicht dat gedimd wordt, gesprekken die verstommen, het rode doek dat opengaat... Helaas moet het Isala Theater voorlopig de deuren sluiten, maar gelukkig kunt u wel thuis van theater genieten.

Hoewel niets tegen live theater op kan, is het in deze tijd wel heel fijn dat veel artiesten en producenten (nieuwe of reeds bestaande) nummers of voorstellingen online hebben gezet. Ook bieden verschillende media hun service nu gratis aan waar eerst betaald moest worden om voorstellingen te zien. Er is voor ieder wat wils. 

dans Scapino Ballet Rotterdam streamt elke maandag om 20.30 uur een dansvoorstelling, documentaire of film via Facebook. Deze zijn nog de hele week terug te zien, dus tot en met zondag staat De wereld van Wubben online, waarin de choreograaf wordt gevolgd in aanloop naar de voorstelling TING.

cabaret De NPO heeft voorstellingen van een grote groep cabaretiers online beschikbaar gemaakt. Zo zijn Veldhuis en Kemper, Lebbis en Lennette van Dongen te bekijken. Ook op YouTube zijn veel fragmenten en complete shows te vinden.

toneel Toneelgroep Maastricht maakte vorig seizoen het lovend ontvangen Pinkpop. Via de website van 3voor12 is dit muzikaal liefdesverhaal over een man die zijn geheugen verliest te zien. Van Het Nationale Theater staan de eerste drie afleveringen van de theaterhit The nation online.

voor kinderen Het tovenaarsduo Titus en Fien, bekend van onder andere Doornroosje de musical, verveelt zich nooit en hoopt dat alle kinderen die tijdelijk niet naar school gaan dat ook niet doen. Om daarbij te helpen zijn ze dagelijks om 16:00 uur live op Facebook te zien met Titus & Fien TV. Een dag later is de aflevering te zien op YouTube.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie