Hoofdrol in Thank God it’s Donna voor Carolina Dijkhuizen

De hoofdrol in de nieuwe theaterproductie Thank God it’s Donna - Donna Summer’s last dance zal worden vertolkt door Carolina Dijkhuizen. Voor Carolina betekent deze hoofdrol een vervulling van een lang gekoesterde wens: 'Van het zingen in de kerk naar hoofdrollen in musicals en de droom om ooit een popster te worden. Donna Summer was en is nog steeds een groot voorbeeld voor mij en haar carrière loopt als een rode draad door mijn leven. Ik vind het geweldig om haar muziek levend te houden op een plek die ook voor haar heel dierbaar was: het theater.

Carolina Dijkhuizen sleepte na haar studie zang aan het Conservatorium in Groningen in 2001 haar eerste grote hoofdrol in de wacht in de musical Aida. Daarna speelde ze in de musicals The lion king en Sister act. Daarna volgt de hoofdrol van Deena Jones in de musical Dreamgirls en in 2016 speelde ze Nicki Marron in de musical The bodyguard. Voor deze rol kreeg zij een Musical Award nominatie. Na Musicals in concert on tour speelde zij in 2017 in de theaterkomedie Vamos. Op tv is Carolina te zien geweest in onder andere De beste zangers, Wie is de mol?, Expeditie Robinson en The big music quiz.

Meer informatie over Thank God it's Donna

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie