Eerste film over quarantaine-tijd

Toneelgroep Maastricht besloot samen met filmmaker Pieter Kuijpers een film te maken over het leven in quarantaine. Het werd de allereerste video call film Lockdown. De hoofdrollen zijn voor artistiek leiders Servé Hermans en Michel Sluysmans.

In de  komische thriller over - hoe toevallig - twee artistiek leiders die ieder op hun eigen manier omgaan met de crisis en de lockdown. Hoe houd je een affaire en een ongelukkig huwelijk vol als je thuis zit opgesloten? De trailer ziet er veelbelovend uit en de Volkskrant gaf drie sterren aan de 'innovatieve toneelfilm'.

bekijk Lockdown via Picl

Toneelgroep Maastricht heeft niet alleen een film gemaakt, maar ze gaan ook elke woensdag om 20:00 uur live op het online platform Zoom. Dan spelen ze de voorstelling Brieven uit Genua voor maximaal 200 bezoekers. In regie van Michel Sluysmans was de voorstelling in 2017 te zien en werd het lovend ontvangen. Nu is er natuurlijk een aangepaste versie te zien naar de roman van huisschrijver Ilja Leonard Pfeijffer. Een gratis kaart reserveren is noodzakelijk.

kaarten voor Brieven uit Genua

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie