steun het Isala

Normaal gesproken zou in de tweede week van mei de kaartverkoop voor het volgende seizoen beginnen, maar nog steeds is niet duidelijk wanneer dat nu zal zijn. Voor de theaterliefhebbers is het nu mogelijk om het Isala een hart onder de riem te steken in deze periode.

Het theater biedt de mogelijkheid om een Pluche+lidmaatschap aan te schaffen. Vanaf € 49,50 (of meer) per jaar profiteren theaterbezoekers met Pluche+ van allerlei voordelen, zoals voorrang bij het begin van de kaartverkoop en lastminute-kortingen door het jaar heen.

Daarnaast kan iedereen, ook zonder websiteaccount, een donatie doen. Onder bepaalde voorwaarden is dat zelfs aftrekbaar van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Later dit jaar kunnen filmfans zich ook weer aanmelden als Isala Filmvriend. Het Isala Theater is blij met alle betrokkenheid, dat geeft de medewerkers extra energie om de toekomst positief in te zien. Ze kunnen niet wachten weer samen met de bezoekers van mooie voorstellingen te genieten.

steun ons

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie