Easy Live

borrelen op het theatrale terras

In het theater mogen we maar weinig bezoekers ontvangen. Gelukkig is tot en met 18 juli elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 14:30 tot 19:00 uur ons theatrale terras open voor een lekker drankje én een hapje theater. Wekelijks op vrijdag is er bovendien een liveoptreden.

Het theater komt bij u binnen via ter plekke beschikbare koptelefoons. Hierop hoort u afwisselend cabaret, kleinkunst en muziek. Bovendien is er elke vrijdag 16.30 uur een gratis liveoptreden. Zo blijft u ook op het Stadsplein in theatersfeer.

De liveoptredens van komende weken:
3 juli Kai Bodewitz: muzikaal cabaretier
10 juli Marvin Dee: art-rock/americana met een poppy Nederlands randje
17 juli Easy Live: de beste covers, vraag een nummer aan en Easy Live speelt het

De optredens mogen alleen zittend geconsumeerd worden, dus wees op tijd op het terras als u zeker wilt zijn van een plekje. De medewerkers van het Isala zorgen ervoor dat u op het Stadsplein veilig kunt genieten van een lekker drankje en borrelhapje. Een fijne plek dus om neer te strijken voor wie wil bijkletsen met vrienden of van de zon wil genieten. Voor wie geen tijd heeft te gaan zitten: al onze dranken zijn ook in een takeaway-versie verkrijgbaar. 

Slecht weer? Dan is het grand café in onze gezellige foyer geopend.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie