Tg Oostpool brengt TROOSTPOOL

Toneelgroep Oostpool zit niet stil deze periode. Met #TROOSTPOOL | podium voor de nieuwe verbeelding bieden ze hun werk aan in nieuwe vormen. Bekijk de Verhalen van nu of luister naar De podcast.

In de Verhalen van nu ontmoeten 1 regisseur 1 schrijver en 1 acteur elkaar op 1,5 meter. In 1 dag maken en produceren ze een heel nieuw verhaal. Zeker de eerste aflevering van Jade Olieberg laat een diepe indruk achter. Zij brengt het verhaal Spuug van schrijver Jibbe Willems.

'Eerste aflevering ‘Troostpool’ is een klein meesterwerk' (★★★★NRC)

'Spuug is sober en trefzeker, zowel in setting, taal als spel. Vol van prachtig ingehouden compassie geeft Olieberg, met weemoedig betraand gezicht, vorm aan haar hunkering naar hunkering.' (Theaterkrant)

Verder brengt Chris Peters het stuk Tannine van Bart van de Donker en Nat Gras is geschreven en gespeeld door Nazmiye Oral. 

Naast de Verhalen van nu, neemt programmamaker Jasper Hupkens podcasts op. Daarin praat hij met theatermakers over hun werk in deze tijd. In de eerste aflevering is hij in gesprek met Charli Chung, regisseur van de Verhalen van nu, en Nazmiye Oral over deze serie. 

bekijk Verhalen van nu of luister De podcast

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie