Ludique! winnaar Gouden ARTi SHOCK

Dit seizoen zijn er vijf ARTi SHOCK-voorstellingen geweest in het Isala Theater, door het coronavirus helaas minder dan gepland. Maar we hebben een terechte winnaar van de Gouden ARTi SHOCK 2020 en dat is Apropos van Luqique! met een 4,5 (op een schaal van 1 tot 5).

Het Isala Theater programmeert ieder seizoen een aantal genreoverschrijdende voorstellingen onder de naam ARTi SHOCK. Na afloop van elke voorstelling krijgen de bezoekers een scheurkaart waarop ze hun waardering kunnen aangeven. De hoogst gewaardeerde voorstelling wint aan het einde van het seizoen de Gouden ARTi SHOCK.

Dit jaar sleepten dus de heren van Ludique! de winst in de wacht. Met hun mooie stemmen en androgyne verschijningen wisten zij de snaren van het hart van hun publiek te raken. 

De afgelopen drie seizoenen hebben alle voorstellingen een gemiddelde waardering van vier (= goed) of meer gekregen, dus blijkbaar heeft het publiek steeds genoten. Binnenkort wordt bekend welke ARTi SHOCK-voorstellingen volgend seizoen te zien zijn. 

De eindstand van de voorstellingen in seizoen 2019-2020, waarbij 1 slecht is en 5 zeer goed:
Apropos, Ludique! - 4,5
Dokter Aarsman, Hans Aarsman - 4,4
En toen schiep God Mounir - 4,3
Lawrence of Arabia - 4,3
Callas, Onassis, Kennedy - 4,1

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie