Ben van Duin

mooie online registratie van Oom Wanja

Theaterproducent Hummelinck Stuurman hielp u en ons met twee mooie online voorstellingen de periode door dat het Isala Theater dicht moest. Ter afsluiting is nu het veelgeprezen stuk Oom Wanja te zien.

Toen de theaters noodgedwongen dicht gingen, besloot theaterproducent Hummelinck Stuurman het publiek te trakteren op een online registratie van Turks fruit, die ook wij tipten. Ruim 22.000 mensen bekeken de voorstelling op YouTube en daarmee is het landelijk gezien de best bekeken theatervoorstelling die in coronatijd online werd gezet. Daarna volgde De tolk van Java, die nog niet zo lang gelden in het Isala te zien was.

Omdat er inmiddels weer mogelijkheden zijn om live theater te ervaren, trakteert de producent voor de laatste keer op een online registratie van een van hun meest succesvolle producties: Oom Wanja. Een bewerking van het verhaal van Tjechov met onder anderen Pierre Bokma en Hein van der Heijden. 

'Een geweldige Pierre Bokma. Woest grappig de ene keer, intriest het volgende moment. Ontwapenend en onnavolgbaar scherp.' (★★★★de Volkskrant)

'Leegte van Wanja is fraai invoelbaar.' (★★★★NRC)

meer theatertips voor thuis

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie