uw favoriete artiest ZIEN

Een artiest kan niet zonder podium en het podium kan niet zonder artiest. Daaruit is ZIEN ontstaan, dat één-op-één momenten met uw favoriete artiest aanbiedt.

ZIEN is een digitaal podium waarop artiesten en publiek tot elkaar kunnen komen in tijden dat dit lastig is. Ontstaan om de artiesten in deze tijden te steunen. U ziet de artiest, de artiest ziet u.

Op ZIEN.LIVE worden artiesten aangeboden die middels een live ZOOM-verbinding bij u thuis (of op kantoor) hun kunsten komen vertonen. Zo komt u in direct contact met uw favoriete artiest. Via een digitale verbinding is er een videochat-sessie van zo'n 15 minuten met een select aantal mede bezoekers. Ook kunt u tijdens de sessie liedjes aanvragen of vragen te stellen die u altijd al had willen stellen aan de artiest. 

Een van de eerste enthousiaste artiesten die hieraan meewerkt is Vincent Bijlo. Maar het blijft niet bij Nederlandse artiesten. Ook te bekijken is de wereldprimeur van een internationale sessie 'In the round' vanuit Nashville. Maak kennis met de drie Award winning songwriters Liz Rose, Phil Barton and Emily Shackelton, de songwriters achter de hits van onder anderen Taylor Swift. 

Verder zijn ook het cabaretduo Piepschuim en de mannen van The Wieners te zien, en meer! Sommige artiesten kiezen ervoor om met meerdere bezoekers een sessie te doen. De ervaring leert dat met zelfs twintig bezoekers er nog steeds een unieke ervaring en intimiteit gewaarborgd is.

meer informatie over ZIEN

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie