voor uw wensenlijstje? De grootste helft

Susan Visser en Eric Corton spelen de hoofdrollen in De grootste helft. Maar wie welke rol speelt, dus wie van de ander gaat scheiden, is in dit nieuwe theaterconcept van tevoren niet bekend. Dinsdag 3 november komt het publiek hier samen met de spelers achter.

In De grootste helft valt het publiek in het leven van een echtpaar dat elkaar niets meer te zeggen heeft, maar nog wel veel moet bespreken. Ooit spraken ze de taal van de liefde, nu lijkt het onmogelijk met elkaar te communiceren. Ze worstelen met een kwellende vraag: hoe vertellen ze hun puberzoon dat ze uit elkaar gaan?

Eric Corton en Susan Visser kruipen in de huid van het echtpaar. Het toneelstuk blijft voor zowel het publiek als de spelers onvoorspelbaar. Voordat de voorstelling begint, komen Eric en Susan het podium op met een muntje. Een theaterbezoeker mag het muntje opgooien. Wordt het kop of munt? Dat bepaalt wie van wie gaat scheiden.

meer informatie over De grootste helft

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie